Service

Waar vind je het nog tegenwoordig, zelfs wij staan verbaasd over wat voor slechte service je nog krijgt in de detailhandel of op webshops.

Wij zijn van mening dat een klant recht heeft op service, deze klant neemt de moeite om de winkel te bezoeken, mag er dan misschien wat service verleent worden? Bij ons is service prioriteit nummer één.

natuurlijk willen wij ook graag van jullie weten wat je van onze service vind, niet alleen complimenten maar vooral waar we kunnen verbeteren !

graag zien we reacties tegemoet.

7 gedachten over “Service

 1. Annemiek de Groot

  Beste mensen van V&V wat een geweldige service !
  de foto van mijn vader die is zoooo mooi geworden en dat in nog geen uur tijd, echt super bedank!

  Reageren
 2. Marianne Bonardt

  Wij vinden deze zaak fantastisch, je wordt er eg leuk geholpen leuk personeel, hebben veel geduld en doen alles voor je, een topzaak.

  Reageren
 3. Marianne Bonardt

  Fantastische zaak, bijzonder fijn personeel, hebben veel geduld, leggen alles goed uit, niks is te veel voor ze, een topzaak.

  Reageren
 4. Marianne Bonardt

  foto v&v is een fantastische zaak met bijzonder vriendelijk personeel die altijd voor je klaarstaan, hebben heel veel geduld, denken met je mee, doen heel veel moeite, niets is ze te veel, een topzaak.

  Reageren
 5. Marianne Bonardt

  Foto V&v is een fantastische zaak, heel vriendelijk personeel, denken met je mee, hebben veel geduld, niets is ze te veel, ze helpen je met alle, een topzaak.

  Reageren
 6. Marianne bonardt

  foto v&v keizerswaard is een fantastische winkel, met bijzonder vriendelijk en leuk personeel, ze denken met je mee, zeer hulpvaardig, hebben veel geduld, en niets is ze te veel. het is een TOPzaak.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *